Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

14 - 11 - 2023

Denk, ook vanuit het vmbo, mee over de conceptkerndoelen Nederlands en/of rekenen en wiskunde

De conceptkerndoelen Nederlands en rekenen en wiskunde zijn opgeleverd. Dat betekent dat er verder wordt gegaan met de volgende fase: het is tijd om veel meer scholen te raadplegen en in gesprek te gaan met onderwijsprofessionals over de bruikbaarheid van de conceptkerndoelen in de onderwijspraktijk. Nadrukkelijk worden ook vmbo-scholen opgeroepen zich te melden, om zo input te kunnen geven over de haalbaarheid van kerndoelen ook voor vmbo-leerlingen.

Daarom is SLO voor de periode van januari t/m maart 2024 op zoek naar schoolleiders, leraren, taal- en rekencoördinatoren en IB’ers die als team van een school (po, vo en (v)so) mee willen denken over de conceptkerndoelen Nederlands en/of rekenen en wiskunde. Dat begint met het bijwonen van één van de acht regiobijeenkomsten, om daarna een praktijkopdracht in de eigen school uit te voeren. Scholen krijgen een vergoeding voor de deelname.

Meer informatieSchrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT