Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

20 - 10 - 2023

Wij zijn er klaar voor! U ook?

Speel de gratis Go VMBO game en kom alles te weten over het voortgezet onderwijs en het vmbo.

Ontdek talenten en interesses tijdens een ontdekkingstocht op de eerste schooldag. Stel vragen aan leerlingen en docenten én los puzzels op in lokalen. Ouders en leerkrachten vinden op de website govmbo.nl meer informatie over het vmbo.

Promotiepakket

Inmiddels is er op alle basisscholen in Nederland in de week van 2 oktober jl. een informatiepakketje afgeleverd met een tweetal posters om de Go VMBO game te promoten en een begeleidende brief, gericht aan de leerkracht groep 7/8.

De game kan extra gepromoot worden op uw school door het gratis klassenpakket te downloaden! Het pakket bestaat uit: Een uitlegkaart voor u en collega-leerkrachten. Met een uitleg over het game en de manier waarop u deze kunt spelen met uw klas en kunt evalueren. Een poster om op te hangen in uw lokaal/school. Hiermee brengt u de game onder de aandacht. En een uitlegkaart voor ouders. Deze kunt u meegeven, zodat ouders ook op de hoogte zijn van de game. Ga naar govmbo.nl/klassenpakket.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ga naar govmbo.nl, stuur ons een mail via info@govmbo.nl of volg ons op Facebook en LinkedIn.

Veel gameplezier!Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT