Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

17 - 03 - 2024

Geslaagde editie VMBO Examenfestival 2024

Ruim 1500 mensen hebben 12 en 13 maart het VMBO Examenfestival bezocht. Een bijeenkomst waarin voorlichting en inspiratie rond het centraal- en het schoolexamen in het vmbo centraal stond. De deelnemers beoordeelden dit festival met een 7.5 en gingen naar huis met zinvolle informatie.

Enkele reacties van de deelnemers:

  • Goed georganiseerd, de locatie goed bereikbaar, mooie gelegenheid om andere collega’s te ontmoeten en ideeën te wisselen en nuttig!
  • Het was goed geregeld. Alle activiteiten waren netjes verzorgd. De spreker Merijn Ruis was ook goed gekozen en waardevol. We kunnen allemaal wel wat handvatten gebruiken op zoek naar geluk 😉
  • Fijn programma, echt een jaarlijkse meerwaarde, bedankt voor de organisatie weer.

Op verzoek van de deelnemers zijn de presentaties te downloaden.

Examenfestival; gratis posters!

Vmbo een goede keuze!
Beroepsonderwijs is de motor van de economie. Dat horen we vaak. (V)mbo-opgeleide mensen zijn belangrijk. Het Examenfestival werd opgesierd met posters die zijn ontwikkeld om dit tot uitdrukking te brengen. U bent vrij om afdrukken van deze posters te maken. 

Naar de posters

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT