Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

04 - 09 - 2023

Bijscholing vmbo: Ga zo door!

Deelnemers zijn tevreden over Bijscholing vmbo, zo blijkt uit de enquête die we eind vorig schooljaar hebben uitgezet. Hun voorkeur gaat uit naar fysieke bijeenkomsten van een dagdeel of een dag, maar het komt regelmatig voor dat docenten graag deel willen nemen, maar niet uitgeroosterd worden.

Opvallend is dat een aantal respondenten niet weet dat ze een training hebben gevolgd via Bijscholing vmbo. Reden hiervoor is vaak dat ze een incompany training gevolgd hebben die door een collega georganiseerd is. Verder valt op dat respondenten niet altijd weten dat ze gebruik mogen maken van het hele aanbod van Bijscholing vmbo, dus ook trainingen mogen volgen die bij een ander profiel staan dan ‘hun eigen’ profiel.

De resultaten van de enquête zijn samengevat in een infographic. Met de aanbevelingen gaan we aan de slag, want Bijscholing vmbo gaat ook in het schooljaar 2023-2024 door!

Bekijk alle resultatenSchrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT