Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

27 - 11 - 2023

Ook SBO gaat door

Sinds 2016 bestaat het programma Sterk Beroepsonderwijs met als doel het stimuleren van de doorstroom vmbo-mbo in de vorm van doorlopende leerlijnen en doorlopende of geïntegreerde leerroutes. Vanaf 2024 wordt de website uitgebreid met de regeling versterking beroepskolom die tot doel heeft doorlopende leerroutes te vormen vo-mbo-hbo.

Samenwerkingsverbanden kunnen in het kader van de regeling versterking beroepskolom, subsidie aanvragen om, onder leiding van een programmaleider, werk te maken van goede doorlopende leerroutes. In 2024 zijn er twee aanvraagrondes, in mei en september. Het mbo is penvoerder voor deze aanvragen.

Informatie over de regeling versterking beroepskolom, goede voorbeelden van samenwerking en bouwstenen om samenwerking vorm te geven vindt u op www.sterkberoepsonderwijs.nl.Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT