Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

14 - 12 - 2022

Bijscholing vmbo gaat door!

Ook in 2023 organiseert SPV weer het programma Bijscholingvmbo.nl. In de laatste weken van 2022 zijn er veel nieuwe trainingen geplaatst voor de komende maanden. Inschrijven kan dus weer!

Omdat de nieuwe leerweg als leerweg voorlopig niet ingevoerd wordt, maar scholen wel de mogelijkheid krijgen praktijkgerichte programma’s aan te bieden is de naam van het scholingsaanbod rond deze ontwikkeling gewijzigd in ‘praktijkgerichte programma’s’. Via dit aanbod kunt u algemene trainingen volgen, zoals: ‘De rol van de docent in een praktijkgericht programma’, of ‘Hoe maak ik een goede praktijkgerichte opdracht?’ Ook de kennismakingsbijeenkomsten met praktijkgerichte programma’s worden weer aangeboden en natuurlijk alle vakinhoudelijke trainingen rond de beroepsgerichte programma’s.

Bijscholingvmbo.nl is een succesvol en gewaardeerd scholingsprogramma. De afgelopen jaren hebben docenten meer dan 25.000 keer een training gevolgd en trainingen worden gemiddeld gewaardeerd met ruim 4 (van de 5) sterren.
Naast vakinhoudelijke scholing organiseert Bijscholingvmbo.nl trainingen rond schoolexaminering. Van het ontwikkelen van een visie en toetsbeleid tot de rol van de examencommissie en het maken van een PTA. Deze trainingen worden vaak aan een schoolteam gegeven. Ook deze trainingen gaan in 2023 door.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuw aanbod, meld u dan aan voor de nieuwsbrief. Voor elk profiel wordt er maandelijks een nieuwsbrief verstuurd.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT