Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

20 - 02 - 2024

Medeoprichter Jan Gubbels blikt terug op 20 jaar SPV

In 2024 bestaat SPV 20 jaar. Reden voor een feestje. In een reeks artikelen interviewen we personen met een rol van betekenis in de historie van SPV. Als eerste in de rij komt Jan Gubbels aan het woord.

Op 1 januari 2024 is Jan Gubbels gestopt met zijn werkzaamheden voor het vmbo. Een gedreven en veelzijdig persoon die aan de wieg stond van de huidige SPV. Het vormgeven van de stichting en het héle voorafgaande traject van het samenbrengen van de diverse PBC’s (project begeleidingscommissies) eind jaren 90, heeft mede dankzij Jan, perfect functionerende platforms voor het vmbo opgeleverd. Een daadkrachtige SPV, die dankzij gebundelde docentenplatforms, in de afgelopen decennia een constante factor bewees te zijn in onderwijsland. Hoe kijkt Jan terug op 20 jaar SPV? Hoe ziet hij de toekomst van zijn ‘kindje’? Een interview met deze bestuurlijke duizendpoot en levenslange ambassadeur van het (v)mbo.

Lees het hele interview




Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.